Välkommen Li Pamp!

Jag kan idag stolt berätta att Framelab har en ny medarbetare!

Li Pamp kommer arbeta med oss som producent och vara med och utveckla nya och gamla kunder, hon kommer även arbeta med vår utveckling.

Li är för många ett bekant ansikte från tv-rutan där hon figurerar som både programledare och antikexpert. Hon är också en flitigt anlitad moderator och konfrencier. Det kommer hon fortsätta jobba med när hon inte är med oss på Framelab. Li har hunnit med en lång karriär inom auktionsbranschen och 2009 sjösatte hon en e-handelssida för vintage design. Bland hennes senaste sidoprojekt märks Minecraft-utställningen på Arkitektur- och designcentrum som hon var medproducent för.

Förutom allt detta så är hon en underbar person som kommer bidra både kreativt och socialt i vårt gäng.

Varmt välkommen Li!