Vår viktigaste tillgång!

De som känner mig vet att jag är väldigt förtjust i prylar och ny teknik. Väldigt förtjust kanske är lite väl svagt valda ord enligt vissa. Besatt, galen eller beroende skulle vissa säga.

Detta gäller inte minst på jobbet då jag anser att vi ska arbeta med bästa möjliga teknik när det t.ex. gäller kameror, optik m.m. Detta enbart för att materielet ska se bra ut idag och gärna även imorgon, och kanske lite för att det är så mycket roligare att jobba då! Skit in skit ut som man brukar säga. Bra teknik sparar även mycket tid är ett argument jag brukar ha när jag köper saker.

Jag har dock genom åren alltid hållit en annan sak mycket högre, detta trots min besatthet, den sak som påverkar mest och som är viktigast i ett kreativt skapande bolag, och även för mig personligen. Personalen, medarbetarna, arbetskamraterna! Det är dessa hjärnor med alla dess erfarenheter, upplevelser och kunskap som formar företaget och uppfyller kundens önskemål, och kanske mer därtill.

Det är därför jag håller personalen högst, och gemensamt skapar vi en bra arbetsmiljö där alla får bidra, påverka och bära ansvar. Utan detta så skulle företaget vara ett tomt skal med fina prylar, d.v.s totalt ointressant!

Hur gör vi då detta?

Jo genom att blanda olika förmågor med olika erfarenhet och åsikter så får vi en ständigt intressant diskussion som bidrar positivt. 

Genom att skapa en atmosfär som är inbjudande och inkluderande för alla så är målet att skapa trygghet att fullt ut våga utrycka sin egen kreativitet i gruppen.

Jag har personligen inte haft så roligt och kreativt på jobbet som jag har nu, i hela mitt liv, och det kan jag bara tacka mina medarbetare för. 

Med detta sagt så är jag glad att berätta att vi har fått en ny permanent medarbetare! Joakim Hesselgren som i många år frilansat för oss i olika roller har nu valt att stanna hos oss. Joakim kommer främst arbeta som regi och postproduktion men kommer även ses i andra roller. Joakim har tidigare klippt en stor mängd reklamfilm hos oss och arbetat som regissör på t.ex. filmer för Byggmax. Utanför Framelab har han skrivit manus och arbetat som regissör på företagsfilm, drama m.m. Han har även arbetat som fotograf. Joakims hjärta brinner verkligen för film och han har t.o.m. större behov av fredagsfika än jag själv så han passar perfekt i gänget.

Varmt välkommen Joakim!

Foto: Martin Eriksson 

Med vänlig hälsning,

Daniel